Намален апетит?
Природно решение
APPETITO бимби сируп - Директно го подобрува апетитот
 
Вашиот мал јунак одбива да јаде? Веќе сте ги испробале сите тактики, како „лета авионче ... иде чичко полицаец ... една лажиците за мама, дада, тета ...?? Пробајте со вкусниот АПЕТИТО бимби сирупот.
 
АПЕТИТО бимби сирупот е додаток на исхрана изработен од растителни екстракти подложени на ригорозни контроли на квалитет и придонесува за избалансиран внес на хранливи продукти и обновување на енергијата.
 
ДВОЈНО ДЕЈСТВО:
1. Го стимулира апетитот
2. Нутритивно дејство
 
ПРЕПОРАКА:
 • Деца со намален апетит
 • При заостанување во растот
 • За рековалесценти
 • Како додаток во исхраната
БЕЗБЕДНОСТ:
 • Без вештачки бои, ароми, засладувачи
 • Без алкохолни екстракти
 • Без алкохол
 • GMO free
ЕФИКАСНОСТ:
 • Амара екстракти-директно дејство
 • Високо прочистени стандардизирани екстракти
 • Современа сложена формулација

Состав:

Деминерализирана вода, фруктоза, концентриран сок од јаболко, хидроглицерински екстракт од женски кантарион (Centaurium minus), хидроглицерински екстракт од полен, хидроглицерински екстракт од пченични клици (Triticum aestivum), хидроглицерински екстракт од корен на линцира (Gentiana lutea), сув екстракт од грчка пискавица (Trigonella foenum-graecum, малтодекстрин), конзерванс: калиум сорбат; регулатор на киселост: лимонска киселина

Употреба:

УПОТРЕБА: (пред јадење)
За деца и бебиња од 6 месеци
За правилна употреба на храната треба да се консумираат 1 до 3 супени (15 ml) лажици (во зависност од возраста), најдобро пред јадење (препорака:
- од 6 месеци до 3 години: 1 x дневно по 15 ml (супена лажица);
- од 3 до 6 години: 2 x дневно по 15 ml (супена лажица);
- од 6 години: 3 x дневно по 15 ml (супена лажица))
Ако сакате, може да се разредува со вода или други течности (чај, млеко, чај од камилица, сок, итн.). Пред употреба да се протресе!

Важно:

Производот е одобрен од Агенцијата за Храна и Ветеринарство и категоризиран од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија како додаток во исхраната.

Предупредувања:

Овој производ е додаток на исхрана и не треба да се употребува како замена за разновидна и балансирана исхрана и здрав начин на живот. Препорачаната дневна доза да не се надминува. ДА СЕ ЧУВА НАДВОР ОД ДОФАТ НА ДЕЦА. Лица кои се осетливи на некои од состојките не би требало да го употребуваат овој производ.

ЦЕНА:

Пакување: 200 ml, Цена: 595,00 ден. Шифра: 00587