Natracare производи

Голем асортиман на високо квалитетни органски и природни производи, кои се од корист за здравјето на жените и за животната средина. За повеќе информации кликнете на било кој од производите подолу.

Тампони
100% органски памук - Без пластика - Без хлор - Биоразградливи
 

Хигиенски влошки УЛТРА ЕКСТРА
Со органски памук - Без пластика - Без хлор - Биоразградливи
 

Секојдневни хигиенски влошки
Со органски памук - Без пластика - Без хлор - Биоразградливи
 

Грижа за родилки
Со органски памук - Без пластика - Без хлор - Биоразградливи
 

Органски влажни марамчиња за интимна нега
Со органски памук и есенцијални масла - Без SLS - Без парабени - Биоразградливи