Каде да купам?

1. Во продавницата на ЛОГОНА во Скопје-Центар, на ул. Димитрие Чуповски бр.22 (спроти Стопанска Комора на Р.М.). Tел.078/288-504. САМО во оваа продавница го има целокупниот асортиман на LOGONA, SANTE. PHARMALIFE, Eco Cosmetics, Natracare производите.

 

2. Во подобро снабдените аптеки на ЗЕГИН, ЕУРОФАРМ, ХЕРБА, МАКЕДОНИЈАЛЕК, БЕТИ АПТЕКИ, АСПИРИН ФАРМ, ДЕМЕТРА и  други аптеки во Македонија.

3. Преку  Е-Продавница:  www.bioorganica.mk