Произведена во Германија (Made in Germany) - природна козметика од ливадски растенија

Сите производи на ЛОГОНА се развиени и произведени во Германија во согласност со строгите критериумит за квалитет. ЛОГОНА користи претежно природни состојки, како што се растителните масла, масти и восоци, екстракти од растенија, флорални води, етерични масла и мириси од контролирано органско производствп и саморастечки растенија. Карактеристично за ЛОГОНА се екстрактите со исклучителен квалитет што таа самата ги развива и кои ја формираат душата на природната козметика. Производството е во согласност GMP (добра производствена пракса), фармацевтски производствен стандард. Производи кои се во совршена хармонија со човекот и природата.

 

ЛОГОНА гаранција за квалитет
 
  • Во согласност со строгите критеруими на BDIH и NaTrue за сертифицирана природна козметика
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без парафински масла или било кои други суровини од нафтената индустрија
  • Made in Germany: развиена и произведена во Германија
  • Претежно вегетаријански производи
  • Развиена и произведена без тестирања на животни
  • Врвен ОРГАНСКИ квалитет, препознатлив преку ознаката за органско
  • Без употреба на генетски модифицирани растенија
  • Производствениот процес е во согласност со строгите еколошки стандарди
  • Економично користење на рециклирачки материјали за пакување 

 

 

Дали сакате да дознаете повеќе за квалитетот на ЛОГОНА?

Превземи ја брошурата за квалитет