Козметика за секојдневна нега на целото семејство

Во 2004 година, ЛОГОНА ја произведе колекцијата за секојдневна нега - првата природна козметичка колекција за нега на целото семејство.

За сите обожаватели на природната органска козметика, без оглед на нивната возраст.

 
ЛОГОНА гаранција за квалитет
 
  • Во согласност со строгите критеруими на BDIH и NaTrue за сертифицирана природна козметика
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без парафински масла или било кои други суровини од нафтената индустрија
  • Made in Germany: развиена и произведена во Германија
  • Произведена од растителни масла и екстракти од ОРГАНСКО производство и саморастечки растенија со врвен квалитет
  • Развиена и произведена без тестирање на животни
  • Дерматолошките тестови докажале добра компатибилност на сите производи
  • Повеќето од производи се "vegan" (без суровини од животинско потекло), без глутен и без лактоза