СМИРУВА - ЗАШТИТУВА - ИЗМАЗНУВА

Сензитивната кожа се карактеризира со многу ниска толеранција спрема надворешните влијанија и внатрешните стресни фактори. Дури и малите промени на климатските услови или емотивната вознемиреност и стрес предизвикуваат реакции на кожата, се појавува црвенило, иритација, чувство на затегнатост и пецкање. Оваа зголемена осетливост на кожата може повремено да се јави кај сите видови на кожа.

LOGONA смирувачка и заштитна нега со скапоцени формули со органска ехинацеа и тигрова трева кои ги балансираат недостатоците на сензитивната кожа, со намалување на чуството на затегнатост. Помагаат во одржување на природната бариера на кожата.

 
ЛОГОНА гаранција за квалитет
 
  • Во согласност со строгите критеруими на NaTrue за сертифицирана природна органска козметика
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без парафински масла или било кои други суровини од нафтената индустрија
  • Made in Germany: развиена и произведена во Германија
  • Произведена од растителни масла и екстракти од ОРГАНСКО производство
  • Без тестирање на животни
  • Дерматолошки испитана
  • Сите производи се "vegan" (без суровини од животинско потекло), без глутен и без лактоза.