Чистење на кожата со моќта на растенијата и примена на мицеларна технологија

Производите може да се користат за чистење на лице за сите типови на кожа и зедно да се користат со производите од секоја серија. Ефективната формула со благи пенливи средства за чистење, маслото од органски бадем, органска роза дамасцена и органко алое, нежно и длабински ја чистат и не ја сушат кожата. За време на чистењето кожата е хидрирана и веќе е подготвена за следниот чекор на негување. Овие производи се прилагодени и за сензитивна кожа.

 
ЛОГОНА гаранција за квалитет
 
  • Во согласност со строгите критеруими на NaTrue за сертифицирана природна органска козметика
  • Без синтетички бои, мириси и конзерванси
  • Без парафински масла или било кои други суровини од нафтената индустрија
  • Made in Germany: развиена и произведена во Германија
  • Произведена од растителни масла и екстракти од ОРГАНСКО производство
  • Развиена и произведена без тестирање на животни
  • Дерматолошки испитана
  • Сите производи се "vegan" (без суровини од животинско потекло),  без глутен и без лактоза