КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ
и
Со купени производи од брендовите LOGONA, SANTE, NATRACARE, PHARMALIFE, ECO COSMETICS, FITNE во вредност од 3.000 ден. или повеќе во текот на еден месец, во продавницата (штандот) БИООРГАНИКА во Skopje CITY MALL (приземје до Леонидас) можете да добиете картичка за лојалност. Со приложување на оваа картичката за лојалност при купување на производи во продавницата БИООРГАНИКА во Skopje CITY MALL ќе добиете попуст од 10 %.
 

Во продавницата можете подетално да се запознаете и да ги купите производите од брендовите: LOGONA, SANTE, NATRACARE, PHARMALIFE, ECO COSMETICS, FITNE.

Се врши компјутерско тестирање и совети за вашата кожа и коса.

Работно време секој ден од 10-22 часот. Тел. 078/288-504.