1. Продавница ЛОГОНА СКОПЈЕ ЦЕНТАР, на ул. Димитрие Чуповски бр.22, Скопје-Центар (спроти Стопанска Комора на Р.М.). Tел.078/288-504. САМО во оваа продавница го има целокупниот асортиман на LOGONA, SANTE. PHARMALIFE, Eco Cosmetics производите.
 
2. Преку интернет:
 
 
3. Во следниве апотеки и продавници:
- продажни места за КОЗМЕТИКA (LOGONA, SANTE, ECO COSMETICS),  кликни тука ... 
- продажни места за PHARMALIFE, кликни тука ...
- продажни места за NATRACARE, кликни тука ...