ГОЏИ БОБИНКИТЕ:

- содржат 18 амино киселини што е 6 пати повеќе од восокот на пчелите,
- содржат повеќе бета каротен од морковот и повеќе железо од спанаќот.
- содржат повеќе витамин Ц од портокалот и се сметаат за еден од најдобрите извори на витамин Ц.
- содржат цинк, селен, фосфор, калциум и ГЕРМАНИУМ.
- богати се со витамини Б1, Б2, Б6 и витамин Е кој е силен антиоксидант а кој ретко се наоѓа во овошјето.

Гоџи бобинките значително ги ПОДМЛАДУВААТ клетките на кожата и го поттикнуваат нивно брзо ОБНОВУВАЊЕ. Длабински ја хидрираат и хранат кожата.

ЛОГОНА производи со гоџи бобинки:

1. Ноќна крема за сува кожа - органска ружа
2. Дневна крема за сува кожа - органска ружа
3. Гел за кожата околу очите - органска ружа и органско алое
4. Маска за лице за сува и осетлива кожа - органска ружа и органско алое
5. Енергетски шампон против опаѓање и нега на тенка и слаба коса - органски кофеин и органски гоџи-бобинки

Повеќе информации за производите на Логона можете да дознаете на штандот за промоција на Логона во Skopje CITY MALL (приземје до Леонидас)