САНТЕ e основана во почетокот на 90-те години во Германија. Компанијата "LOGOCOS Naturkosmetik AG", која е сопственик на брендот ЛОГОНА, исто така е сопственик и на брендот САНТЕ.

Денес, САНТЕ е производител на природна и органска козметика со најголем број на иновации и силен потенцијал. САНТЕ предлага иновативни производи, допадливи и прифатливи, што ги задоволуваат очекувањата на модерните потрошувачи. На македонскиот пазар во моментот е присутен помал дел од козметиката САНТЕ. Повеќе информации за САНТЕ козметиката: www.sante.de

Декоративна козметика        SANTE „Family“        Нега на тело        Боја за коса        Нега на заби

           
 

100% чисто растителна

100% Природна. 100% Убава. 100% Индивидуална

Откријте го целиот спектар на природната убавина. Дајте и на вашата коса поклон од експресивна боја, свиленкаст сјај и волумен. Креирајте индивидуална нијанса или нагласување на индивидуална, долготрајна и особено нежна боја.

САНТЕ растителна боја за коса ја обложува вашата коса како заштитна глазура која во комбинација со вашата природна боја дава уникатни резултати.

ДОЛГОТРАЈНА, ПОВЕЌЕСТРАНА БОЈА. ЕКСТРА ВОЛУМЕН И ГРИЖА. ПОСЕБНО НЕЖНА. БЕЗ ПЕРОКСИДИ, АМОНИУМ ИЛИ ДРУГИ ХЕМИСКИ КОМПОНЕНТИ. БЕЗ СИНТЕТИЧКИ БОИ, МИРИСИ ИЛИ КОНЗЕРВАНСИ. ЧИСТО БОТАНИЧКА.

Употреба: За проба обојте само еден прамен. За подобри резултати препорачуваме користење на САНТЕ „Lava Power“ шампон за измивање на бојата. Погодна е за масна коса.

Содржи: 100 gr боја за коса, 1 пар на ракавици, 1 капа и упатсво за користење. Доволна е за една употреба за коса која е долга до раменици.  

  
Производот поседува BDIH-германски сертификат за квалитет.