САНТЕ e основана во почетокот на 90-те години во Германија. Компанијата "LOGOCOS Naturkosmetik AG", која е сопственик на брендот ЛОГОНА, исто така е сопственик и на брендот САНТЕ.

Денес, САНТЕ е производител на природна и органска козметика со најголем број на иновации и силен потенцијал. САНТЕ предлага иновативни производи, допадливи и прифатливи, што ги задоволуваат очекувањата на модерните потрошувачи. На македонскиот пазар во моментот е присутен помал дел од козметиката САНТЕ. Повеќе информации за САНТЕ козметиката: www.sante.de

Декоративна козметика        SANTE „Family“        Нега на тело        Боја за коса        Нега на заби

           
 

  

Нокти за шармирање

Последен неизбежен додаток за било каков изглед: исклучителен лак за нокти за комплементирање на вашиот изглед. Во 20 блескави бои кои може да се мешаат и комбинираат со широката палета од бои на кармини за усни. Брзо се суши, долготраен и водоотпорен. Хипоалергенни формули без формалдехид, толуен и колофон.

 

Лак за нокти    Цена: 865,00 ден.

Фасцинантни бои од нежен сјај до истакната боја, од суптилна елеганцијата на францускиот изглед до длабока црвена боја на гламур. Уникатна палета на бои, особено пријателски насочени кон кожата.